Batman-kehittäjä kiusoittelee taas – ”olemme odottaneet sinua”

Virallinen paljastus odottaa viimeistään viikonloppuna.

17.8.2020 19:55

WB Games Montreal on kiusoitellut taas seuraavasta pelistään. Batman: Arkham Origins -kehittäjä on tiedetty paljastavan uusimmaksan luomuksensa virallisesti viimeistään viikonloppuna, mikä on tuonut iloa sen aiemmin viime vuonna lanseeraamalle r3dakt3d.com-mysteerisivulle.

Sivulle on ilmestynyt näin alkuviikosta tyylitellysti esitelty teksti ”We have been expecting you” sekä tiistaille osuva päiväys 18. elokuuta. Sivuston alalaidassa ruksuttaa myös tiistai-iltana päättyvä laskuri, jolloin tulossa on todennäköisesti jonkinlainen uusi vihje tulevasta.

WB Games Montrealin Twitter-tilillä studio on jakanut lisäksi vielä toisen kryptisen videon. Aiemmin viime vuonna studio tykkäsi härnätä seuraajiaan erinäisin symbolein,

Huhujen ja vuotojen perusteella tulisi olisi tuore Batman-peli, joka kantaa nimeä Gotham Knights. Kyseessä ei ole ainut isomman mittaluokan DC-peli, sillä Batman: Arkham -trilogian luonut Rocksteady työstää parhaillaan Suicide Squad -peliä, josta siitäkin nähdään ainakin jonkinlainen vilaus sunnuntaina.

Lisää luettavaa