Huhut seuraavan Assassin’s Creedin merirosvoteemasta ovat saaneet lisätuulta purjeisiinsa. Jo alkukuusta verkkoon kantautui piraattiteemaisesta Assassin’s Creed: Black Flag -pelistä epämääräisiä raportteja, jotka tuoreimpien käänteiden mukaan olisivat osoittautumassa todeksi.

Verkossa leviää parhaillaan julistekuva (muun muassa Kotaku), jossa uusi assassiinihahmo on valtaamassa laivaa merirosvojen keskellä. Julisteessa näkyy selkeästi myös nimi Assassin’s Creed IV: Black Flag, ja sen kääntöpuolella on yksityiskohtainen kartta Karibiasta.

The Examiner -sivusto vuorostaan huhuilee, että uuden pelin pääsankari olisi assassiinimerirosvo Edward Kenway, eli kolmannesta osasta tutun Connorin isoisä. Sivustolla on näytettävänään myös ruutukaappaus, joka on väitteiden mukaan pelin Xbox 360 -versiosta, mutta pelin kaavailtaisiin saapuvan myös seuraavan sukupolven konsoleille.

Viimeisenä huhuna sivusto kertoo, että pelin kirjoituksesta vastaisi Darby McDevitt, joka on kirjoittanut aiemmin muun muassa Assassin’s Creed Revelationsin ja PSP:n Assassin’s Creed Bloodlinesin.

Ubisoft on toistaiseksi vahvistanut vain, että seuraava Assassin’s Creed sisältää uuden aikakauden uusine hahmoineen ja että peli julkaistaan yhtiön seuraavan tilivuoden aikana. Sarjan Facebook-sivulla on kuitenkin huomioitu verkossa vellovat huhut.

– Yhteisömme on viime aikoina ollut kummallisen kiinnostuneita merirosvoista… Osa heistä on jopa muttanut Facebook-kielekseen merirosvoksi, päivitys kertoo.

Sarjan toistaiseksi uusin osa, Assassin’s Creed III, julkaistiin viime lokakuussa. Sen kolmiosainen lisäsisältökampanja Tyranny of King Washington käynnistyi viime viikolla.

Lähde: Kotaku // The Examiner // Facebook

Lisää luettavaa