Alustojen välinen pelaaminen saapuu Smite-, Paladins- ja Realm Royale -verkkopeleihin

Hi-Rez on tuomassa alustojen välisen pelaamisen ja etenemisen omiin suurempiin peleihinsä.

18.11.2018 11:01

Hi-Rez Studios on seuraava vahvasti alustojen väliseen pelaamiseen panostamassa oleva pelitalo. Omassa Hi-Rez Expo -tapahtumassaan firma on vahvistanut, että ominaisuus on virallisesti matkalla niin sen Smite-, Paladins- kuin Realm Royale -peleihin kohtalaisen nopealla aikataululla.

Smitessa ominaisuus pitäisi näkyä ”pian”, kun taas Paladinsiin sitä luvataan sen seuraavan sisältökauden aikana. Myös Realm Royale -pelaajien pitäisi päästä vielä kokeilemaan alustojen välistä toimintaa pelin suljetun konsolibetan aikana.

Ominaisuuden tulo ei tarkoita pelkästään sitä, että eri alustoilla pelejä pelaavat voivat ottaa yhteen toistensa kanssa. Myös peleissä tapahtuva edistyminen ja ostokset jaetaan vielä alustojen väleillä. Tämä tapahtuu pelien hyödyntämien Hi-Rez-tunnusten avulla.

Odotetusti alustojen välistä pelaamista ovat tukemassa aluksi vain pc, Xbox One ja Switch. PlayStationillekin Hi-Rez on kuitenkin vihjannut olevansa valmis hyppäämään nopeasti sen jälkeen, kun Sony näyttää vain vihreää valoa alustojen väliselle pelaamiselle muidenkin kuin Fortniten osalta..

Lähde: Hi-Rez Studios

Lisää luettavaa