Alien: Blackout paljastui virallisesti – tulossa mobiililaitteille Suomen Turusta käsin

Alien: Blackout on tosin tulossa, joskaan ei välttämättä muodossa, jota monet toivoivat.

7.1.2019 16:07

Huhuttu ja kiusoiteltu Alien-peli Alien: Blackout on paljastunut virallisesti. Uutta kauhuseikkailua tähdittää jälleen kerran Alien: Isolationin päähenkilönä nähty Amanda Ripley, joka konsoleiden ja pc:n sijasta seikkailee tällä kertaa tosin Android- ja iOS-laitteilla.

Uuden alustan myötä Alien: Blackout lähestyy xenomorph-pohjaista kauhistelua hieman strategisemmasta näkökulmasta. Luvassa ei ole siis ensimmäisen persoonan hiippailua, vaan pelaaminen tapahtuu käskyttämällä etäältä Ripleyn seitsemänhenkistä selviytyjätiimiä näiden yrittäessä pysyä hengissä vaurioituneen avaruusaseman sisuksissa. Avuksi käskytyksessä käytetään niin hologrammikarttaa, turvakameroita kuin tietysti liikkeentunnistustakin, mutta yhtälailla avaruusaseman vaurioilla on oma vaikutuksena selviytymiseen ja päätöksien tekemiseen.

Saataville Alien: Blackout ilmestyy 24. tammikuuta Aiemmin tehtyjen vihjailujen perusteella peli saattaisi saada tuekseen vielä myös muita Amanda Ripleyta käsitteleviä viihdekokemuksia, kuten sarjakuvia. Tiedossa myös on, että virallinen konsoleille ja pc:lle suunniteltu Alien-räiskintä on sellainenkin työn alla.

Tekemässä peliä on ollut yhteistyössä FoxNext Gamesin ja Marvel Puzzle Questin luoneen D3, Go!:n kanssa turkulainen Rival Games. Sen aiempiin töihin lukeutuvat seikkailupelit Thief of Thieves ja The Detail.

Lähde: D3 Go!

Lisää luettavaa