Advance Warsin henki elää, CrossCode levittäytyy ja metalli pauhaa – Nintendo ja kumppanit tekivät joukon indiejulkistuksia

Nintendon uusi Indie Highlights -presentaatio on tarjonnut indieaiheisia julkistuksia.

23.1.2019 23:42

Vahvasti Advance Warsin hengessä tehty strategiapeli Wargroove on päivätty. Chucklefishin jo kertaalleen lykättyä teosta ei tarvitsekaan odotella enää pitkään, sillä se on suuntaamassa Switchille, Xbox Onelle ja Windows-koneille 1. helmikuuta.

Myös PlayStation 4 -versio on tulossa ”pian”.

Julkaisupäivän vahvistus tapahtui Nintendon uuden Indie Highlights -presentaatiovideon vauhdittamana. Samaisen pätkän yhteydessä Chucklefish vahvisti sen julkaisuarsenaaliin kuuluvan Inmostin olevan matkalla pc:n lisäksi Switchille. 

Muiden pelintekijöiden osalta Humble Bundle on vahvistanut Indie Highlightsin yhteydessä, että jo aiemmin pc:lle vahvistunut Forager on matkalla lisäksi Switchille ja PlayStation 4:lle. Steamissa varhaisjulkaisun saanut rytmipeli Double Kick Heroes on sekin ottanut suunnakseen Switchin niin kuin pc:lle viime vuonna saatu toimintaroolipeli CrossCode.

Videon tarjontaan kuului myös ruotsalaiskehittäjä Image & Formin tekemän SteamWorld Questin julkistus.

Kokonaisuudessaan Nintendon videopresentaatio on nähtävissä alta. Ohessa on myös läjä edellä mainittujen pelien trailereita. Pelikuvaa Wargroovesta on tarjolle esimerkiksi aiemmassa uutisessamme.

Lisää luettavaa