Pelaaja täyttää lokakuussa viisi vuotta, ja sen kunniaksi haluamme nyt tietää, mikä sinun mielestäsi on Pelaajan kaikkien aikojen paras ja huonoin kansi. Äänestyksen tulokset julkaistaan Pelaajan lokakuun juhlanumerossa.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan viisi kutsua Pelaajan massiivisiin viisivuotisbileisiin, jotka järjestetään Helsingissä lokakuun aikana. Kaikki voittajat saavat myös valita itselleen kaksi Electronic Artsin vuoden 2007 aikana Euroopassa julkaisemaa peliä seuraaville alustoille: Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, DS ja PSP.

Kilpailusivulla näet Pelaajan kaikki kannet vuosien varrelta, niin irtonumero- kuin tilaajaversiotkin. Voit myös perustella valintojasi sivun alalaidan tekstikenttään.

Osallistu kilpailuun nyt!

Äänestykseen voi osallistua kuka tahansa lukuun ottamatta Pelaajan ja H-Townin työntekijöitä tai heidän perheenjäseniään, mutta bilekutsun voittajan on oltava vähintään 18-vuotias. Palkintopelit voi saada myös alle 18-vuotias, kuitenkin pelin ikärajaa kunnioittaen. Jos voittajaksi valitaan alaikäinen, bilekutsu arvotaan uudelleen.

Lisää luettavaa