2D-mätkintä jatkuu kesällä sarjarajoja rikkovalla BlazBluella

BlazBlue: Cross Tag Battlen makuun päästään Euroopassakin asti kesäkuussa aina konsoleita myöten.

18.5.2018 22:56

2D-taistelupeleistään tunnetun Arc System Worksin uusi mittelötuotos BlazBlue: Cross Tag Battle on saanut konsolijulkaisupäivän Euroopassa. Täälläpäin maailmaa peli ilmestyy PlayStation 4:lle ja Switchille 22. kesäkuuta, kun taas pc-julkaisu tapahtuu niin Euroopassa kuin Amerikassa jo 5. kesäkuuta. 

Euroopassa Cross Tag Battle  jakelusta vastaa brittiyhtiö PQube, joka on jo samantien julkaissut pelistä demoversion PlayStation Storen kautta. Tavanomaisesti demo tarjoaa mahdollisuuden kokeilla neljällä hahmolla pelin offline-taisteluja, mutta nyt viikonlopun ajan kokeilemaan pääsee väliaikaisesti myös verkkoyhteenottoja kaikilla sen 20 julkaisuhahmolla. 

Vuosi sitten paljastettu BlazBlue: Cross Tag Battle on siitä erikoinen, että se tuo yhteen hahmoja niin BlazBlue-, Persona-, Under Night In-Birth– ja RWBY-sarjoista. Pelissä matsaaminen ei keskity myöskään kaksintaisteluihin, vaan kerralla käyttöön valitaan aina kahdesta hengestä koostuva taistelijatiimi.

Tarkoituksena Arc System Worksilla on julkaista Cross Tag Battleen kaikkiaan 20 lisäsisältötaistelijaa. Näistä kaksi ensimmäistä ovat ilmaisia, kun taas loppuja kaupitellaan maksua vastaan. Kehittäjällä on kuitenkin vakuuteltu, että lisäsisältöhahmojen kanssa Cross Tag Battlen kokonaishinnan ei pitäisi nousta juuri korkeammaksi kuin tavanomaisen täyshintaisen pelin.

Lähde: PQube

Lisää luettavaa