Vuoden 2010 ensimmäinen Pelaajacast on täällä!

Editoija-Mikko on intissä (TJ todella paljon…) joten Thomas on editoinut tämän jakson, joka tarkoittaa…erikoista äänenlaatua, mutta kun studiossa ovat Remedyn Mikko Rautalahti, Pelaajan ja Peliplaneetan Miika Huttunen, WoW-lehden Janne Pyykkönen, Janne ”Finngamer” Kaitila ja Thomas Puha, niin läppä lentää.

vasquez

Aiheina on pakollisen Alan Waken ohella Assassins Creed 2, joka herättää paljon tunteita toimituksessa. Segan uusi Alien vs Predator on sekin puheenaiheena (what the fuck are we supposed to use man? harsh language?) ja Rockstar San Diego studion työntekijöiden vaimojen avautuminen siippojen työolosuhteista. Mass Effect 2:sta puhutaan myös ja käymme läpi Global Game Jam -pelijamittelutapahtumaa.

Lataa Pelaajacast koneellesi tästä (111mt, 98 minuuttia) klikkaa hiiren oikeata nappia ja valitse Save Link As -tallentaaksesi mp3-tiedoston. Voit kuunnella mp3-tiedoston omalla soittimellasi tai tietokoneellasi. Suosittelemme myös Pelaajacastin tilaamista iTunesista, jos kyseistä ohjelmaa satut käyttämään.

Voit kuunnella Pelaajacastia streamina alla olevalla soittimella.

Lisää luettavaa