PlayStation Movelle ei ole vielä kovinkaan paljon pelattavaa. Nyt kun Moven ensiaskelilla hyvä pelattava on vielä kortilla, Tumble on järkevä sijoitus.

Tumblessa tarkoituksena on rakentaa torni, rikkoa torni ja asettaa annetut palaset määrätylle, yleensä melko pienelle, alustalle.

Torni ja palikoiden kasaaminen ovat haastavimmat tehtävät. Fysiikan lakien mukaisesti torni huojuu, jos sitä ei ole rakennettu oikein. Niinpä on järkevää asetella isot palaset alle ja säästää kevyet päällimmäisiksi. Hommaa vaikeutetaan erikokoisilla ja muotoisilla paloilla. Esimerkiksi pyramidin muotoinen palikka on hankala, sillä sen päällä ei pysy mikään. Samat säännöt koskevat myös palikoiden kasaamista, sillä erolla, että tällöin korkeuteen ei tarvitse keskittyä, vaan riittää kun palikat saa pysymään samalla tasolla. Tornin räjäyttäminen on selvästi pelkkä välipala haasteiden välissä.

Tumble on täydellinen peli esittelemään Moven ominaisuuksia. Sitä pelatessa saa täydellisen kuvan siitä, mihin Sonyn uusi ohjain pystyy. Palikoiden kääntäminen ja syvyyssuunnassa siirtely toimivat juuri kuten pitääkin, millintarkasti.

Palikoiden kanssa leikkiminen on mukavaa ajanvietettä. Varmasti jokainen on jossain vaiheessa rakennellut torneja lapsuudessaan, joten Tumblen konsepti on saman tien tuttu.

Mikäli PlayStation Moven on hankkinut, on Tumble hyvä hankinta esittelemään ohjaimen mahdollisuuksia. Pelkän tekniikkademon ohella saa myös oivan näpräyspelin, jonka parissa viihtyy mainiosti muutaman hetken.

7/10
Lisää luettavaa