Alkuperäisen Xboxin aikana ihastusta herättänyt Crimson Skies kohtaa Tenavat, kun suomalaisittain Ressu ryntää koiratappeluun Snoopy Flying Acessa. Pelattavuus on esikuvan kaltaista. Kaikkia lentokoneita on helppo ohjata, sillä niissä on vain muutama muuttuja kuten nopeus tai kääntyvyys. Lentokonetta ohjataan vasemmalla tatilla ja temppuja tehdään oikealla tatilla.

Snoopyssa on vain harmillisen vähän vaikutteita Tenavista. Sarjakuvan ystävät muistavat, kuinka Ressu unelmoi koppinsa katolla olevansa maailmansodan lentäjä-ässä, mutta muita hahmoja tapaa vain ohimennen. Musiikin saralla on sentään sarjakuvan Amadeuksen henkeen sopivaa klassista.

Pääpaino on toiminnassa, mikä on nautinnollisen sujuvaa. Suurin osa yksinpelin tehtävistä koostuu viholliskoneiden lahtaamisesta, vaikka silloin tällöin täytyykin matkia Jaska Jokusen temppuja tai pelastaa uskollinen Kaustinen. Tehtävät kestävät vain viidestä kymmeneen minuuttia, joten pitkästymään ei pääse.

Moninpeliin on varattu parhaat paukut. Koiratappelu on perinteinen kaikki vastaan kaikki, mutta hupaisinta on kuljettaa siannahkaista palloa maalia kohti. Pelimuotoja varten on ahdettu useita saavutuksia ja lentokone voi jopa muuttua Ressun koirankopiksi, jos saa kymmenen tappoa peräkkäin. Aluksi meno tuntuu niin vauhdikkaalta, että aika kuluu vain muiden piestävänä.

Kun rahalle saa kunnolla vastinetta ja peliseuraa löytyy öin ja päivin, ei ole mitään syytä jättää Ressun unelmahommaa väliin.

8/10
Lisää luettavaa