Live Arcaden myyntinopeusennätyksiä rikkonut Dead Rising 2: Case Zero on vaikea tapaus. Pelille on selvästi ollut kova kysyntä, mutta suurin syy tähän on varmasti ollut se, että sen julkaisu oli kuukauden päivät ennen Dead Rising 2:ta.

Case Zero on käytännössä maksullinen demo, joka johdattaa pelaajan Dead Risingin maailmaan ja valmistaa pelaamaan Dead Rising 2:ta. Hulppeaa zombinlahtausta mitä mielikuvituksellisimmilla aseilla tarjoava Case Zero on kuitenkin asetelmaltaan ja ympäristöiltään ankea ja itseään toistava tavarankuljetusrumba – koko kahden tunnin kestonsa ajan. Pelin tärkein ominaisuus onkin kokemustasojen siirtyminen Dead Rising 2:een, mistä syystä fanit varmasti pelaavat pelin läpi kahdesti.

Case Zero kertoo DR2:n päähahmo Chuck Greenen taustatarinan, kolme vuotta ennen pääpeliä. Muutamaan välianimaatioon ei kauheasti infoa kuitenkaan mahdu, ja onkin selvää, että Case Zero on tarkoitettu vain pahimmista Zombrex-vieroitusoireista kärsiville fanaatikoille. Sarjan ensimmäisen osan julkaisusta on kulunut jo neljä vuotta ja pitkän odotuksen jälkeen zombileikki tuntuu todella hauskalta, mutta nyt kun myös varsinainen peli on jo julkaistu, on syytä pohtia tarkkaan, ostaako Case Zeroa lainkaan.

6/10
Lisää luettavaa