Case West on Case Zeron tavoin vain Xbox 360:lle julkaistava itsenäinen Dead Rising 2 miniseikkailu, joka ei vaadi alkuperäistä peliä toimiakseen. Siinä missä Case Zero oli emopelin esitarina, jatkaa Case West siitä, mihin sen lopussa jäätiin – tai tarkemmin yhdestä sen lopuista. Nimensä mukaisesti Case West tuo ensimmäisen Dead Risingin päähenkilön, eli valokuvatoimittaja Frank Westin, taistelemaan zombivitsausta vastaan yhdessä jatko-osan sankarin Chuck Greenen rinnalla. Tosin Frankilla voi itse pelata vain yhteispelissä jonkun toisen kanssa, sillä yksinpelattuna hän on tekoälyn hoivissa. Syystä tai toisesta Frank myös näyttää nyt todella häiritsevästi Dan Aykroydilta – tai ehkä se olen vain minä.

Kaksikko suuntaa Fortune Citystä kohti Phenotrans-yhtiön tutkimuslaitosta puhdistaakseen Chuckin maineen ja saadakseen Frankille todellisen jymyuutisen. Tutkimuslaitos ei ole lähellekään yhtä värikäs ja laaja tapahtumapaikka kuin Fortune City, mutta tarjoaa silti riittävät puitteet zombijahtiin. Case West painottuukin pitkälti juuri zombilaumojen ja vartijoiden lahtaamiseen, jota maustetaan uusilla aseilla ja asekombokorteilla. Eloonjääneitäkin löytyy pelastettavaksi, joskin tällä kertaa heitä ei tarvitse saatella turvapaikkaan.

Frankin myötä mukana on myös ykkösosasta tuttu valokuvaaminen, mutta se jää lopulta lähinnä varsin turhaksi lisukkeeksi, jolla saa kokemuspisteitä vain tiettyjä kylttejä kuvaamalla.

Dead Rising -pelien tavoin myös Case West pitää pelata läpi useaan kertaan, että kaiken sen sisällön saa käytyä läpi ja achievementit kerättyä, mikä vähintään tuplaa sen reilun kolmen tunnin pituuden. Case West onkin ihan pätevä paketti tuttua Dead Rising -toimintaa, joskin paljon mielekkäämpi kaksistaan pelattuna. Vain tarinan loppu ärsyttää, sillä se jää liian auki ja herättää vain uusia kysymyksiä.

7/10
Lisää luettavaa