Gradius Rebirthin ja Contra Rebirthin seuraan liittyvä Castlevania: The Adventure Rebirth on liki tunnistamattomaksi muokattu päivitys alkuperäisestä mustavalkoiselle Game Boylle julkaistusta Castlevania: The Adventuresta.

Pelin tuntuma on ehtaa retroa, ja tästä johtuva liikearsenaalin kapeus harmittaa. Ketä oikeasti palvelee se, ettet voi hypätä rappusiin tai niistä pois, vaan niihin pitää kävellä juuri oikeasta kohdasta? Kehittäjät eivät ole yrittäneetkään keksiä mitään uutta, vaan peli on tehty viihdyttämään vain naavapartaisimpia Castlevanian ystäviä. Lisäksi pelin ulkoasu on Rebirth-tyyliin lähempänä DS-tasoa kuin Wiille oikeasti optimoitua kaksiulotteista grafiikkaa.

Castlevania: The Adventure Rebirth on kaikessa yllätyksettömyydessään jämäkkää Castlevania-laatua – mukana ovat kaikki klassiset vastustajat ja musiikit sekä tarpeeksi salareittejä pitämään peli mielenkiintoisena parin tunnin ajan. Kuitenkin parempaa perinteistä linnavaanimista löytyy Wiiltä jo entuudestaan. Ellei tarkoituksenasi ole pelata sarjan kaikkia pelejä, kannattaa mieluummin aloittaa Super Castlevania IV:stä tai hiljattain ladattavaksi saapuneesta Rondo of Bloodista.

6/10
Lisää luettavaa