Alussa on vain kehä, nyrkit ja mies. The Fight: Lights Out koostuu mies miestä vastaan tappeluista, jotka käydään sellaisella intensiteetillä, että nakkikioski jää toiseksi.

Vaikutteet on selkeästi haettu Fight Clubista, vaikka The Fightissa ei mitään varsinaista juonta olekaan. Taistelijat eivät ole mitään bodareita, vaan karaistuneita katujen kasvatteja. Mikä olisikaan sopivampaa, kuin harjoitella ja luoda oma hahmo toimintatähti Danny Trejon opastuksella. Yksinpeli kuitenkin muuttuu vähitellen yksitoikkoiseksi tappeluksi tappelun jälkeen.

Pelata voi joko kahdella Move-ohjaimella tai Move-ohjaimella ja tavallisella ohjaimella. Kummallekin kädelle täytyy joka tapauksessa olla oma ohjaimensa. Kamera tunnistaa myös pään liikkeet, joten pelissä voi mennä kyyryyn, väistää iskuja sekä lyödä vastustajaa päällä, jonka kaltaisia kutsutaan ”likaisiksi liikkeiksi”. Kamera ei tosin tunnistanut päätäni illalla, kun taustalla oli liikaa kohinaa.

Ei tunnu missään

The Fight rekisteröi liikkeet ja iskut tarkasti, mutta niissä ei oikein ole voimaa. Huomasin katsovani ennemmin vihollisen energiamittaria kuin vartaloa. Välillä on vaikea hahmottaa, lyödäkö uudestaan vaiko ei, kun vastustaja ei näytä iskuista välittävän.

Nettimatsien lisäksi voi lyödä vetoa toisten tappeluista tai pelata jaetulla ruudulla samalla konsolilla. Liikkeentunnistus on suurimman osan ajasta vaikuttavaa ja moninpeli on mainio, joten The Fight on Moven alkutaipaleen helmiä, joskin hiomaton.

5/10
Lisää luettavaa