Road Trip lisänimellä varustettu Wii-versio Shaun White Snowboardingista on täysin eri peli kuin PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä nähdyt. Sen sijaan, että pelin grafiikoita tai fysiikkaa oltaisiin muokattu Wiille sopivaksi, on peli tehty alusta alkaen uusiksi hyödyntäen Wiin parhaita puolia.

SWS: Road Trip on päällepäin tarinavetoinen peli, jossa seurataan rentoja nuoria lautailemassa ympäri maailmaa. Hyvältä näyttävät ja pätevästi ääninäytellyt hahmot ovat kaikki eritasoisia lautailijoita, ja lisäksi he antavat pelaajalle lainaan oman erikoiskykynsä valittaessa varsinaisen pelihahmon ”kameramieheksi”.

Peli näyttää hyvältä, pyörii pehmeästi ja vauhdintunne on mainio. Wiin Shaun Whitessa on vapaan lautailun sijaan selkeät rinteet ja niiden sisällä selkeät tehtävät, jotka vaihtelevat tempuista saatavien pisteiden keräämisestä nopeuslaskuun. Mukana on myös messevät moninpelimahdollisuudet, joissa neljäkin pelaajaa voi joko kilpailla toisiaan vastaan tai sitten tehdä yhteistyötä laskemalla kaikkien pisteet tai aika yhteen.

Road Tripin suurin onnistuminen on sen kontrolleissa. Lautailijan ohjaaminen Remotea kallistelemalla on toimivaa, ja ylilyödyiltä näyttävät temput lähtevät helposti. Parhaimmillaan peli on kuitenkin Wii Fitistä tutun Balance Boardin päällä pelattuna. Herkkyyttä voit säätää itse, ja tuntuma on ainakin lautailumaallikolle erittäin vakuuttava.

Wiin näkökulmasta Ubisoft on tehnyt todella hyvää työtä. Näin onnistunut panostus yhden konsolin versioon on turhan harvinaista.

7/10
Lisää luettavaa