Minipelikokoelma Rayman Raving Rabbids muistetaan parhaiten sen erikoisten pelihahmojen takia. Avaruuden raivopäiset hirviöpuput naurattivat yhtä paljon pelin mainosvideoissa kuin itse pelissä. Peli palaa nyt Nintendon koneilla ja todistaa, että hyväkin vitsi laimenee, kun sitä toistaa tarpeeksi.

Peli-idea on täsmälleen sama kuin aiemmin. Kädetön tasohyppelysankari Rayman sompailee minipeleissä riehuvien pupujen keskellä. Pelit on jaettu ulkoisten teemojen mukaan eri maanosiin, mikä tarkoittaa, että Euroopassa röyhtäillään ja Japanissa sikaillaan toimistossa.

Minipelikokoelmien vertailussa Rabbids 2 on hyvää keskitasoa, vaikka vitsit ja pelimekaniikat ovat väsyneempiä kuin alkuperäisessä. Sarjan tyyliin sopii, että pelin parhaat osuudet ovat minipelejä, joissa ohjaimia täytyy heiluttaa ja tärisyttää kädet hiessä.

Mukana on myös köyhän miehen Rock Band -rytmipeli, jossa pelaajat ravistavat ohjaimia ohjeiden mukaan kuin marakasseja. Se on yllättävän hauskaa. Minipeliosuuksien läpäiseminen avaa lisäksi raideräiskintöjä, joissa hyökkäävät puput on liimattu suurkaupungeissa kuvattujen kotivideoiden päälle. Hitaasti etenevä räiskintä on pelin villiin asenteeseen nähden aika kuivaa.

Miten olisi seuraavaksi taas ihan oikea Rayman-tasohyppely?

5/10
Lisää luettavaa