Suomalaisen 10 Tonsin uusimmassa pulmapelissä Joining Handsissa yhdistellään pelin nimen mukaisesti käsiä. Heksagonipohjaisista ruudukoista koostuvissa kentissä sijaitsee useita erilaisia otuksia, joilla on yksi tai useampia käsiä. Otukset pitäisi saada liitettyä toisiinsa liikuttamalla ja pyörittämällä niitä ruudukossa. Tämä voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta heksapohjaisuus tuo oman mielenkiintoisen lisänsä pulmiin.

Pelattavaa löytyy yli 150 kentän edestä. Pulmat on jaettu episodeihin, joissa kussakin tuodaan aina uusia otuksia mukaan kuvioihin. Alkupään kentät ovat suhteellisen helppoja, sillä niissä on vain muutamia otuksia kerrallaan, mutta homma alkaa vaikeutua, kunhan kentät laajenevat ja esteiden lisäksi niissä on useita kokonaan erityyppisiä otuksia. Lisähaastetta tuovat kentistä löytyvät tähdet, joiden kerääminen vaatii joskus melkoista kekseliäisyyttä. Loppupään haasteissa joutuu oikeasti pähkäilemään ja yrittämään useita erilaisia lähestymistapoja.

Pelin visuaalinen tyyli on suhteellisen onnistunut, joskin pientä vaihtelua taustoihin olisi kaivannut. Nyt kentät näyttävät aivan liian samanlaisilta ja hiukan tylsiltä. Tästä huolimatta Joining Hands on mukava ja simppeli pulmapeli, joka olisi kuitenkin kaivannut hiukan lisää vaihtelua. Hintaansa nähden pelattavaa löytyy kuitenkin sopivasti, ja vaikeimmissa kentissä riittää pohdiskeltavaa pitkäksi aikaa.

7/10
Lisää luettavaa