Ikä se painaa apinaakin. Nintendon usean sukupolven pyörityksessä kesyyntynyt prinsessojen ja viiksekkäiden putkimiesten pahin vihollinen on tällä kertaa sidottu kahteen rakettitynnyriin. Niiden voimalla on tarkoitus liidellä pitkin laaksoja ja hiekkarantoja todella heikossa Mario Kartin kopiossa.

Donkey Kong: Jet Race kehitettiin alun perin GameCube-konsolille ja sen erikoisille bongorumpuohjaimille. Apinan hallitseminen siirrettiin kuitenkin laiskasti suoraan Wiin ohjaimille. Lopputuloksena on erittäin turhauttavaa räpellystä, joka takaa sen, että suonenpullistumat kasvavat samaa tahtia vaikeustason kanssa. Monesti pelaaja istuu vain pelkääjän paikalla ja saa katsoa avuttomana apinan poukkoilua. Jälkeenjäänyt visuaalinen ilme ei myöskään auta asioiden hahmottamista.

Donkey Kong: Jet Racessa ei voi edes kokea minkäänlaista vauhdin hurmaa. Jos pelaa kaverin kanssa, muutamat hetket voivat tuntua vatsanpohjassa, mutta nekin johtuvat tämän vauhtikilpailun tahattoman koomisesta hitaudesta. Muutama vuosi sitten tälle olisi voinut antaa jotain anteeksi, mutta nyt ei sympatiapisteitä heru.

3/10
Lisää luettavaa