Yliampuvaa katufutista tulossa – Street Power Footballissa pelaajilla on supervoimia

Street Power Football tuo tunnetuimmat freestyle- ja katujalkapalloilijat virtuaalikentille.

24.5.2020 10:07

Katufutiksen ystäville on tulossa oma uusi pelinsä. Street Power Football vie pallon viheriöiltä katukivetykselle arcademaiseen tyyliin.

Pelissä voi tietysti pelata katujalkapallo-otteluita, mutta mukana ovat myös Freestyle- ja Trickshot-tilat, joissa pelaaja kerää pisteitä erilaisia kikkoja ja temppuja tekemällä. Lisäksi Panna-tilassa voi pelata yksi yhtä vastaan. Moninpeli on mahdollista neljän pelaajan voimin joko paikallisesti tai verkossa.

Erikoista Street Power Footballissa ovat pelaajien supervoimat. Esimerkiksi pelaajaa tämän matkalla katujen kunkuksi luotsaava katufutislegenda Sean Garnier voi teleportata kentällä nopeasti paikasta toiseen.

Garnierin lisäksi pelissä nähdään muitakin freestyle- ja katujalkapallon parhaita pelaajia. Lisensoituna on myös Red Bullin sponsoroima maailmanmestaruusturnaus. Soundtrackilla pauhaavat muun muassa Black Eyed Peas, DJ Snake ja Snap.

Street Power Football – Pohjois-Amerikassa Street Power Soccer – julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja Steamissa pc:lle.

Lähde: Street Power Football

Lisää luettavaa