Xboxin Phil Spencer kommentoi huhuja PlayStationin Game Pass -vastineesta: ”oikea ratkaisu”

Xbox-pomon mukaan Game Pass -haastajat ovat vääjäämättömiä.

18.1.2022 06:00

Xboxin Phil Spencer on kommentoinut äskettäin julkisuuteen tulleita huhuja PlayStationin vastineesta Game Pass -palvelulle.

Sonyn kerrottiin viime kuussa suunnittelevan omaa vastinettaan Xboxin suositulle Game Pass -tilauspalvelulle. IGN-julkaisun haastattelussa esiintynyt Spencer ei ole yllättynyt PlayStationin Game Pass -haastajaa koskevista huhuista, sillä hän uskoo, että se on oikea tapa tuoda pelejä pelaajien ulottuville.

– En halua kuulostaa siltä, että olisimme ratkaisseet kaiken, mutta uskon, että oikea ratkaisu on antaa asiakkaidesi pelata haluamiaan pelejä haluamassaan paikassa ja tarjota heille valinnanvapaus pelikirjastonsa rakentamisen suhteen, Spencer kommentoi.

– Joten kun kuulen muiden tekevän Game Passin kaltaisia palveluita tai tuovan pelejään pc:lle, pidän sitä järkeenkäypänä, koska minusta se on oikea ratkaisu.

Spencerin mukaan Game Passin kanssa kilpailevien palveluiden ilmaantuminen onkin vääjäämätöntä. Hän kertoo odottavansa, että myös PlayStationin Game Pass -vastine tarjoaa pelaajille tilaisuuden pelata pelejä myös pc:llä heti julkaisupäivänä.

– Minusta oikea ratkaisu on tehdä mahtavia pelejä ja julkaista ne pc:llä, konsoleilla ja pilvessä heti julkaisupäivänä tilauspalvelun kautta. Ja uskon, että kilpailijamme tekee juuri niin.
 
Lähde: IGN

Lisää luettavaa