Xbox-pomo Phil Spencer on vihjaillut Xbox-pelaamisen tulevaisuuden suunnista uudessa haastattelussa.

Spencer kertoi Stratechery-sivustolle antamassaan haastattelussa Microsoftin harkitsevan xCloud-pelipalvelun tuomista televisioon kytkettäville suoratoistotikuille. Tällä hetkellä xCloud on saatavilla tietyille Android-puhelimille ja -tableteille, mutta Spencerin mukaan Microsoft kaavailee palvelun tuomista myös edullisemmille suoratoistoon tarkoitetuille laitteille.

– Uskon, että tulette näkemään edullisempia laitteita osana ekosysteemiämme, kuten suoratoistotikkuja tai muita laitteita, joilla voidaan pelata televisiossa xCloudin kautta, Spencer kommentoi.

Xbox-johtaja vihjasi haastattelussa myös uusista tilausvaihtoehdoista Xbox Game Pass -palveluun. Spencerin kertoi Microsoftin suunnittelevan esimerkiksi Xbox Game Pass Platinum -palvelua, jossa tilaaja saisi käyttöönsä uudet Xbox-laitteet ilman erillistä maksua. Microsoft tarjoaa jo nyt Game Passin ja uuden Xbox-konsolin tilausmallilla Xbox All Access -palvelussa, mutta Game Pass Platinum olisi nähtävästi suunniteltu kattamaan myös Xbox Series -laitteita seuraavat konsolimallit.  

Lähde: The Verge

Lisää luettavaa