Xbox 360 valittiin loppuvuoden parhaaksi konsoliksi pelivalikoimansa osalta. Pelaajalehti.comin kirjautuneiden käyttäjien mukaan Xbox 360:n pelivalikoima on tänä vuonna vahvin. PS3 ei kuitenkaan jäänyt kauas taakse äänestyksessä.

Nintendo Wii ei saanut äänestyksessä yhtäkään ääntä, mutta DS keräsi muutaman äänen ja sijoittui näin kyselyssä kolmanneksi.

Käyttäjien perustelut:

Snakeleader: ”Playstation 3:sen tarjonta on erityisesti paras monipuolisuutensa takia. Löytyy mielenkiintoinen puzzle-peli LittleBigPlanet, räiskintää ja 60 pelaajan moninpeliä tarjoava Resistance 2, ja rällästelevä Motorstorm: Pacific Rift. Ja lista jatkuu: SOCOM, R&C: Quest For Booty, Wipeout HD…”

Temathael:  Xbox 360 ehdottomasti. Pelejä ilmestyy jopa siinä määrin, että taitaa vihdoin olla pakko hankkia itse konsolikin. Fallout ja Fable 2 ovat kovaakin kovempia pelejä. Infinite Undiscovery taasen iskee tällaisen paatuneen japsiropeistin ikuiseen pelinälkään

Wixtonttu: ”Sitten perustelut tähän niinkin yllättävän koneen kuin DS:n valintaan: Chrono Trigger. Anteeksi, en tainnut sanoa tarpeeksi selvästi, siis CHRONO TRIGGER!”

Millä konsolilla on tämän syksyn paras pelivalikoima?

1. Xbox 360
2. PlayStation 3
3. Nintendo DS

Lisää luettavaa