World of Warcraft Classic avaa nostalgiset ovensa loppukesästä

Klassinen World of Warcraft palaa elokuussa.

21.5.2019 09:07

World of Warcraft Classicin avajaispäivä on vihdoin merkittävissä kalentereihin. Blizzard on vahvistanut, että Suomessa klassinen wowittaminen voidaan aloittaa 27. elokuuta noin kello yhdeltä aamulla.

Julkaisuun Blizzard valmistautuu vielä pienen mittakaavan suljetulla betatestilla 15. toukokuuta alkaen sekä isommilla stressitesteillä touko-heinäkuun välillä. Kiinnostuksensa testailua kohtaan voi ilmaista Battle.netin kautta Account Management -asetusten kautta. Blizzard on kiinnostunut erityisesti pitkään peliä pelanneista.

Tämän hetken stressitestiaikataulu näyttää seuraavalta:

  • Testi 1: 22.-23.5.
  • Testi 2: 19.-20.6.
  • Testi 3: 18.-19.7.

Elokuun 13. päivä innokkaimmat pääsevät myös jo luomaan hahmon Classic-versioon ennakkoon. Luotavissa on kaikkiaan kolme hahmoa per tunnus.

Pelaamaan World of Warcraft Classicia pääsee tavanomaisen World of Warcraftin kuukausimaksulla.. Classicia ei tarvitse myöskään ostaa erikseen. Sisällöltään ja ominaisuuksiltaan World of Warcraft Classic pohjautuu pelin 1.12-versioon, joka Blizzardin mukaan edustaa parhaiten klassista WoW-pelaamista.

Classicin julkaisu osuu sopivasti World of Warcraftin 15-vuotisjuhlavuodelle. Sen kunniaksi pelistä on luvassa vielä 8. lokakuuta uusi noin sadan dollarin Ragnaros-patsaalla varustettu erikoisversio.

Lähde: World of Warcraft (kotisivu)

Lisää luettavaa