Warhammer-toimintapeli Vermintide menestyy – ilmaista lisäsisältöä tulossa

Warhammer: End Times - Vermintidella on jo 300 000 pelaajaa. Heille luvassa olikin pian hieman uutta, ilmaista sisältöä.

11.11.2015 15:38

Lokakuun lopulla pc:lle julkaistu Warhammer-toimintapeli Vermintide on onnistunut myymään kahdessa viikossa 300 000 kappaletta, pelin työstänyt Fatshark on vahvistanut. Saavutuksen kunniaksi kehittäjä onkin paljastanut peliin nyt lisäsisältöpaketti Sigmar’s Blessingin, jonka se on julkaisemassa ilmaiseksi 3. joulukuuta.

Tuore kevyt lisäri auttaa laajentamaan hieman Vermintiden varustevalikoimaa uusilla ”punaisilla” aseilla ja antaa muutenkin laajemmat mahdollisuudet vaikuttaa siihen, millaista tavaraa peli päätyy pelaajille milloinkin antamaan. Samalla se lisää pelaajien päämajana toimivaan majataloon myös uuden alttarin, jonka voimin pelaajat voivat uhrata vanhoja varusteitaan parannellun varustearsenaalin toivossa.

Myös pari uutta pelitilaa on parhaillaan suunnitteilla Vermintidea varten. Näistä Private-tila mahdollistaa Vermintiden koluamisen täysin yksikseen, kun taas Realism-tila haastaa pelaajat pelaamaan ilman ruudulla näkyviä palkkeja, tähtäimiä ja muita härpäkkeitä. Ajan myötä peli saa myös selviytymistilan, jossa taistelemaan päästään lopunta vihollistulvaa vastaan.

Vielä ei ole varmuutta, milloin edellä mainitut tilat saadaankaan peliin. Vielä tähänkään mennessä Fatshark ei ole myöskään vahvistanut, milloin tarkalleen Vermintiden PlayStation 4- ja Xbox One-versio julkaistaan, kun ensi vuoden alku koittaa.

Lähde: Vermintide

Lisää luettavaa