Sotaa siviiliselviytyjien näkökulmasta käsittelevä This War of Mine kääntyy vielä myös PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.

Sivulta kuvattu selviytymispeli suuntaa uudelle sukupolvelle 10. toukokuuta, jolloin pääpeli ja sen saamat ilmaispäivitykset kootaan yhteen This War of Mine: Final Cut -pakettiin noin 20 euron hintaan. Pelin neljä lisäsisältölaajennusta on mahdollista saada mukaan seitsemän euroa kalliimmalla Complete Editionilla.

PS5:llä ja Xbox Seriesillä pelin kerrotaan tarjoavan niin 4K-grafiikkaa kuin päivitetyn käyttöliittymäkokemuksen.

This War of Minen viesti ja teemat ovat valitettavasti muuttuneet raa’an eläviksi ja relevanteiksi viime kuukausina. Koemme erittäin tärkeäksi valistaa ihmisiä sodan reaaliteeteista tällä hetkellä, kun sen kauheudet ovat muuttuneet päivittäiseksi kamppailuksi ihmisille lähellä meitä, puolalaisyhtiö 11 bit studiosin toimitusjohtaja Przemek Marszal summaa.

Isosti varsinkin Sarajevon piirityksestä vaikutuksia ottanut selviytymispeli julkaistiin alkujaan pc:lle vuonna 2014, mistä se on levinnyt sittemmin myös konsoleille ja mobiililaitteille. Aiemmin tänä vuonna pelin tuottoja ohjattiin Ukrainaan sodan uhrien avuksi noin 850 000 dollarin edestä.

Ohessa Final Cut -version pc-julkaisua reilut kaksi vuotta sitten juhlistanut traileri.

Lähde: 11 bit studios

Lisää luettavaa