Vieläkö Ghost Recon Wildlands innostaa? Uusi satsi ilmaista sisältöä on täällä

Ghost Recon Wildlandsissa on tarjolla taas uutta ilmaista pelattavaa.

12.12.2018 20:27

Jälleen yksi ilmainen sisältöpäivitys on rysähtänyt osaksi Ghost Recon Wildlandsia. Uusi sisältökattaus julkaistiin nimellä Special Operations 3 ja se tarjoilee taas vähän niin yksinpeli- kuin moninpelipelattavaakin ja monipuolistaa ominaisuustarjontaa.

Yksinpelin osalta Special Operations 3 esittelee lisätehtävän Silent Spade, joka toimii eräänlaisena esiosana Ghost Recon Future Soldierille. Palkinnoksi sen läpäisystä haltuunsa voikin saada näkymättömäksi tekevän häivepuvun.

Moninpelin maailmassa Wildlandsin oma Ghost War -tila saa kaksi uutta karttaa, Lithium Minen ja Outskirtsin, sekä kaksi uutta hahmoluokkaa. Uudet hahmot saapuvat ensin pelin Year 2 -passin omistajille ja he ovat tarkka-ammuntavetoinen Sharpshooter sekä suorempaan lähestymistapaan luottava Vanguard. Kaikkien ulottuville kaksikko ilmestyy 18. joulukuuta.

Uusina ominaisuuksina päivitys esittelee Wildlandsiin vielä oman kuvaustilan, joka mahdollistaa siis pelin pysäyttämisen erilaisia kuvauksellisia mahdollisuuksia varten. Moninpelissä pelaajat pääsevät jatkossa äänestämään myös erilaisista erikoistapahtumista, jotka tuovat hieman lisäjännitystä ja -ansaittavaa pelaamiseen.

Bugiviilauksia ja erilaisia esinelisäyksiä on esitelty tarkemmin pelin kotisivuilla. Vielä Special Operations 3:n jälkeen Ubisoft on suunnitellut Wildlandsiin ainakin yhtä vastaavanlaista sisältöpakettia alkuvuodelle.

Lisää luettavaa