Valmistaudu The Walking Deadin päätökseen – ilmainen Story Builder virkistää muistia ja kokoaa päätöksesi yhteen paikkaan

Telltale Games tarjoaa mahdollisuuden päästä helposti ajan tasalle The Walking Deadin tapahtumista.

4.8.2018 16:28

The Walking Dead -seikkailupelin päätöskausi starttaa 14. elokuuta, miksi nyt jos koskaan on hyvä aikaa virkistää muistia aiempien kausien tapahtumista. Tätä varten Telltale Games on luonut nettiselaimella käytettävän Story Builder -työkalun, joka käy tiivistetysti Clementinen matkaa nykyhetkeen asti.

Story Builder toimii myös keinona saada aiemmissa peleissä tehtyjä valintoja osaksi uutta kautta. Tämä onnistuu, kunhan Story Builderilla läpikäymänsä valinnat tallentaa osaksi Telltale-tiliään.

The Walking Dead: The FInal Season on yhtälailla suoraan yhteensopiva The Walking Dead: A New Frontierissa ja The Walking Dead Collectionissa tehtyjen valintojen kanssa. Näiden siirtäminen uuteen seikkailuun onnistuu niin paikallisella tallennustiedostolla kuin myös Telltale-tilin avulla. Konsolialustalta toiselle päätöksiään ei voi tosin siirrellä.

Tarkemmin tallennusten siirrosta voi lukea englanniksi lähdelinkistä.

Parhaillaan The Walking Dead: The Final Seasonista voi kokeilla Xbox Onella ja PlayStation 4:llä ensimmäisen episodin demoa. Kaikkiaan vikasta kaudesta on luvattu neljän jakson mittaista.

Lähde: Telltale Games

Lisää luettavaa