Uusin Guilty Gear revittelee pian PS4:llä, viimeisin BlazBlue kääntyy vuorostaan pc:lle

Guilty Gear Xrd Rev 2:n makuun päästään Euroopassa vielä samaan aikaan amerikkalaisten kanssa. BlazBlue: Central Fiction on sekin nyt vahvistunut pc:lle.

21.4.2017 21:01

Taistelupeli Guilty Gear Xrdin viimeisin versio Guilty Gear Xrd Rev 2 on päivätty konsoleilla nyt ihan Euroopankin maaperällä asti. Pelin tuorein inkarnaatio julkaistaan täällä 26. päivä toukokuuta eli peräti samana päivänä Pohjois-Amerikan kanssa.

Rev 2:ta edeltäneeseen Guilty Gear Xrd Revelatoriin nähden uusi taistelupeliversio lisää peliin pari uutta hahmoa sekä tietenkin parantelee sen tasapainoa. PlayStation 4:llä Rev 2:sta tuodaan itsenäisessä kuosissa myyntiin sekä fyysinen että digitaalinen versio. Revelator-version jo omistavat voivat PS4:llä ja PS3:lla päivittää vanhan pelinsä vuorostaan uuteen versioon halvemmalla päivityslisäsisällön muodossa.

Samalla tällä viikolla on vahvistunut, että Guilty Gearin sisarsarja BlazBlue jatkuu pc:llä 26. huhtikuuta. Tuolloin Steamiin tuodaan BlazBlue: Central Fiction, jota on jo aiemmin voitu pelailla PS4:llä, PS3:lla ja kolikkopelihalleissa.

Lähde: PQube (Twitter), Steam

Lisää luettavaa