Uusin Dead Island -peli tupsahti Steam Early Accessiin

Uusille urille Dead Island -sarjan kiikuttanut Dead Island: Epidemic on saatavilla nyt myös Steamin Early Access -osastolta, mikäli pelin tukeminen kiinnostaa.

19.5.2014 17:21

Dead Island -universumin verkkopohjaiseen areenamätkintään ujuttanut Dead Island: Epidemic on saapunut Steamiin. Peliä jaetaan Early Access -osastolla, jonka kautta kiinnostuneet voivat halutessaan tukea tuotoksen kehitystä ostamalla pääsyn sen suljettuun beetaan.

Varsinaisessa beetatestauksessa Dead Island: Epidemic on ollut viime helmikuusta alkaen. Ennen Early Accessia pelille on haettu testaajia sen kotisivuille tehtyjen rekisteröintien perusteella. Rekisteröityminen testaajaksi on toki edelleenkin mahdollista ja se onkin vähemmän kiireisimmille edelleen se ilmainen vaihtoehto hypätä osaksi zombitoimintaa.

Dead Island: Epidemic ottaa areenamätkintöihin tavanomaista hieman toimintavetoisemman lähestymistavan. Pelissä liikkuminen ei tapahdu monien muiden genren pelien tapaan hiirtä klikkaamalla, vaan pelaajilla on hahmoistaan jatkuvasti suora hallinta WASD-näppäimillä. Taisteluissa törmäyskurssilla on kaikkiaan myös kerralla kolme joukkuetta, joille kullekin ongelmia tuottavat myös pelikentissä remuavat epäkuolleet.

Pelin on kehittänyt ruotsalainen Stunlock Studios. Yhtiö on työskennellyt aiemmin verkkoaarenapelien parissa Bloodline Champions -tuotosta kehiteltyään.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa