Uusin Bomberman laajeni ilmaiseksi ja sai suorituskykypaikkauksia

Nintendo Switchin Super Bomberman R ei ole ollut välttämättä niin superi kuin sen nimi on väittänyt. Uusi päivitys pyrkii kuitenkin korjaamaan asiaa.

22.4.2017 21:00

Nintendo Switchin oma pommimiespeli Super Bomberman R on laajentunut ilmaiseksi. Peliin juuri julkaistu tuore päivitys on ensinnäkin kasvattanut sen moninpelipuolta neljällä uudella kartalla ja tarjoillut samalla kaksi uutta asuste-esinettä pommiheeboille kruunun ja koristepommin muodossa.

Päivityksellä Konami on pyrkinyt vastaamaan jonkin verran myös pelin saamaan kritiikkiin. Sen ruudunpäivityksen pitäisi olla nyt esimerkiksi parempi, eikä verkkoviiveen pitäisi vaivata enää moninpeluuta entiseen malliin. Moninpeleissä tekoälyn voimakkuutta voi nyt lisäksi säätää, kun taas yksinpelipuolella peliin on tehty muutamia helpotuksia.

Kokonaisuudessaan listan muutoksista löytää Konamin kotisivuilta. Lisää vastaavanlaisia sisältöpäivityksiä pitäisi olla odotettavissa lähitulevaisuudessa. Tulossa pitäisi olla ainakin hahmoja Konamin muista pelisarjoista, kuten Silent Hillista, Gradiuksesta ja Castlevaniasta.

Lisää luettavaa