Uusi Souls-peli jo matkalla? Julkaisija rekisteröi uuden tavaramerkin lännessä

Souls-pelien vakijulkaisija Bandai Namco on rekisteröinyt Yhdysvalloissa hämmentävän kuuloisen tavaramerkin.

9.9.2015 09:50

Souls-pelien julkaisija Bandai Namco on rekisteröinyt Yhdysvalloissa sarjan faneja potentiaalisesti kiinnostavan tavaramerkin.

Tuore tavaramerkki kantaa nimeä Slashy Souls, ja rekisteröintipapereiden perusteella siihen liittyvä tuote liittyy jollain tapaa videopeleihin. Tavanomaista kepeämmän kuuloisen nimen merkitystä ei vielä tiedetä, mutta moni uutislähde spekuloi työn alla olevan jonkinlainen mobiiliversio Souls-peleistä. Näyttöä väitteiden todenperäisyydestä ei kuitenkaan ole. 

On hyvä myös muistaa, ettei tavaramerkin rekisteröinti varsinaisesti edes kieli pelin konkreettisesta olemassaolosta, vaikka Souls-sarjan isänä tunnettu Hidetaka Miyazaki kertoikin GameSpot-pelisivuston viimekuisessa haastattelussa työstävänsä parhaillaan useampaa peliprojektia. Tiedossa ei vielä ole, koska mies aikoo paljastaa tulevaisuudensuunnitelmistaan lisää.

Slashy Soulsin ohella Bandai Namco rekisteröi Yhdysvalloissa myös tavaramerkin Thousand Storm, jonka haltija se on ollut jo pitkään Japanissa. Euroopassa yhtiö rekisteröi 80-luvun arcaderäiskintä Sky Kidin nimen, mikä saattaa vihjata pelin matkaavan jossain muodossa vihdoin myös vanhalle mantereelle.

Seuraavana vuorossa Souls-sarjassa on odotettu Dark Souls III, jota kaavaillaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle ensi vuoden alkupuolelle.

Lähde: GameSpot, Gematsu

Lisää luettavaa