Uusi silmäys Halo Infiniten toimintaan – pelikuvaa kampanjasta ja uusista aseista

Pitkään odotetusta Halo Infinitestä saatiin jälleen tuoretta pelikuvaa.

11.11.2021 17:48

Microsoftin ja 343 Industriesin tulevaan Halo Infinite -räiskintään on saatu uusi pelikuvasilmäys. Game Informer -lehden julkaisemissa videokatsauksissa nähdään pelikuvaa pelin kampanjasta, josta saatiin myös maistiaisia Microsoftin omassa esittelyssä vain muutama viikko takaperin.

Tuoreeltaan julkaistuissa videokatsauksissa perehdytään pikaisesti Halo Infiniten tarinakampanjan ensimmäiseen kenttään sekä pelin uusiin aseisiin. Sivusto raportoi pelin taistelukenttien olevan aiempien lupailujen mukaisesti aiempaa avoimempia, mutta sisältävän myös suoraviivaisemman etenemislinjan sitä kaipaaville. Tuntuman kerrotaan vuorostaan tavoittelevan enemmän alkuperäisen Halo: Combat Evolved -pelin otetta.

Game Informerin tuoreet katsaukset voi silmäillä oheisista videoupotuksista, ja uutta kuvamateriaalia lupaillaan enemmänkin lähiajoille.

Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja pc:lle suuntaavan Halo Infiniten julkaisu ei ole enää kaukana, sillä sen on määrä ilmestyä 8. joulukuuta maksullisen tarinakampanjansa ja ilmaisen moninpelinsä osalta. Yhteistyö- ja Forge-tilat tekevät tuloaan vasta myöhemmin julkaisun jälkeen.

Lähde: Game Informer

Lisää luettavaa