Uusi selviytymishitti tekee nousua Steamissa – vampyyripeli V Rising keräsi nopeasti puolen miljoonan pelaajan yleisön

Parhaillaankin peli on yksi Steamin pelatuimpia teoksia.

23.5.2022 15:09

V Rising on viimeisin Steamissa nopeaa menestystä poikinut selviytymispeli.

Vampyyriteemainen avoimen maailman seikkailu sai varhaisjulkaisun pelipalvelussa tiistaina 17. toukokuuta, ja jo perjantaina 20. toukokuuta kehittäjä Stunlock Studios tuuletti V Risingin pelaajamäärän rikkoneen 500 000 hengen rajan.

Parhaillaankin V Rising on Steamin pelatuimpia pelejä. Viimeisen 24 tunnin sisällä sitä on pelannut yhtäaikaisesti reilut 150 000 pelaaja jättäen taakseen palvelussa muun muassa Grand Theft Auto V:n, Elden Ringin ja Rustin. Kirjoitushetkellä samanaikaisia V Rising -pelaajia löytyy reilut 118 000.

Pelinä V Rising tarjoaa pelattavaksi vuosisatojen ajan uinuneen vampyyri, joka pitäisi saada taas voimiinsa avoimessa pelimaailmassa kauhua ja kaaosta aiheuttamalla. Samalla kunnostamaan päästään myös omaa linnaa ja toki verkkopelaaminenkin on mahdollista niin yhteistyön kuin väkivallankin nimissä.

Hintaa pelille on kertyy vielä näin kehitysvaiheessa 20 euroa. Suunnitelmissa Stunlock Studiosilla olisi saada V Rising valmiimpaan 1.0-kuosiin seuraavan 12 kuukauden sisällä tuoden siihen erilaisten viilauksien ohella vielä niin uusia pelialueita, aseita, vihollisia kuin tietysti linnakoristeita.

Lähde: V Rising (Twitter), Steam, Steam Charts

Lisää luettavaa