Uusi hahmo ja Battle Pass! Apex Legends kasvattaa kokoaan huomenna

Apex Legendsin Battle Pass ja ensimmäinen lisähahmo ovat viimein saapumassa.

18.3.2019 19:18

Ensimmäinen varsinainen sisältökausi on vihdoin ja viimein käynnistymässä Apex Legendissa. Tarkalleen ottaen uutta puuhasteltavaa ja annettavaa on luvassa tiistaina alkaen kello 19.00 Suomen aikaan.

Ensimmäiseen Apex Legendsin kauteen mahtuu mukaan niin sen ensimmäinen oma Battle Pass niin kuin myös kokonaan uusi hahmo Octane. Battle Pass kustantaa 950 Apex-kolikkoa (n. 10€)  ja tarjoaa noin sadan tason edestä ansaittavaa erilaisten kosmeettisten esineiden ja kokemusboostien muodossa. Ilman Battle Passin hankintaakin ensimmäisessä kaudessa voi ansaita pelaamalla ylimääräisiä varusteita, kuten enemmän Apex Packeja.

Battle Passiin kuuluvat palkinnot on lueteltu Apex Legendsin kotisivuilla.

Ensimmäinen lisähahmo Octane tarjoaa vuorostaan pelattavaa liittyen hahmon liikkuvuuden ja elinvoiman kanssa säätämiseen. Hahmo voi uhrata nimittäin omaa terveyttään nopeuden saamiseksi ja palauttaa kuntonsa taas normaaliksi loputtomilla parannusesineillään. Ultimate-kykynään tämä voi luoda hahmoja korkeuksiin heittäviä laukaisualustoja pelialueelle.

Octanen myötä Apex Legendsin hahmotarjonta kasvaa yhdeksään sankariin. Oletuksena kaikki pelaajat ovat päässet automaattisesti käsiksi kuuteen oletussankariin, kun muut on täytynyt ostaa erikseen joko oikealla rahalla tai pelaamisella ansaittavalla valuutalla.

Lähde: Apex Legends (kotisivu), PlayStation Blog

Lisää luettavaa