Uusi Borderlands 3 -traileri on täällä! Julkaisupäiväkin virallistui

Borderlands 3 ilmestyy tosiaan syyskuussa.

3.4.2019 16:01

Jälleen yksi Borderlands 3 -traileri on löytänyt tiensä julkisuuteen internetin uumenista. Tuore video jatkaa pelin yleismääräistä esittelyä vilautellen niin uusia ympäristöjä, pelattavia hahmoja kuin vihollisantiakin.

Kaikki nähtävä on jälleen kerran myös koettavissa niin yksin kuin yhteistyönä. Pelattavia hahmoja on luvassa neljä, jotka ovat suurempaan tulivoimaan luottava The Gunner -luokkaan kuuluva Moze, eteerisillä nyrkeillä iskevä Amara, petoja käskyttävä FL4K ja hienovaraiseen kaaoksen aiheuttamiseeen keskittyvä Zane.

Julkaisuyksityiskohdat on lyöty samalla lukkoon. Borderlands 3 tuodaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Epic Games Storen kautta pc:lle 13. syyskuuta. Muihin pc-latauspalveluihin sitä voidaan odottaa vuoden 2020 huhtikuussa.

– Pc-yhteisö on ollut tärkeä osa Borderlands-sarjan menestystä ja olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Epicin kanssa, joka ymmärtää sarjan maailmanlaajuisen suosion ja jakaa vakaumuksemme tuoda Borderlands 3:n tämän nopeasti laajenevan yleisön ulottuville. Tehtävämme on mukaansatempaavien viihdekokemusten ohella juhlistaa uusia jakelualustoja, jotka tukevat pyrkimystämme kasvattaa Borderlands 3:n yleisöä, julkaisija 2K:n johtaja David Ismailer summaa.

Myyntiin Borderlands 3:sta tuodaan kolme versiota perusversion lisäksi. Noin 80 euron Deluxe-paketti tarjoaa lisää kosmeettistä sälää niin kuin ylimääräisen setin leluteemaisia aseita sekä kokemuspisteiden ja lootin keruuta tehostavia hahmomodeja. Noin satasen Super Deluxe Edition tarjoaa näiden ohella pääsyn peliin neljään tulevaa lisärikampanjaan sekä lisää digitaalisia varusteita. 250 euron Loot Chest Collector’s Edition vuorostaan koostuu vielä hahmofiguurien, avaimenperien, kangaskartan ja metallikansien kaltaisista lisukkeista.

Lähde: 2K Games

Lisää luettavaa