Electronic Artsin paluu golfviheriöille tapahtuukin hieman suunniteltua myöhemmin. Aikeena pelijätillä oli tuoda uusi EA Sports PGA Tour -peli saataville vielä nyt kevään aikana, mutta viimeisimpänä se onkin ilmoittanut tavoittelevansa julkaisua nyt keväälle 2023.

”Uuden sukupolven mestaruusgolfia” lupaileva EA Sports PGA Tour on kehitteillä golfpelejä aiemminkin tehneellä EA Tiburonilla, jonka on määrä tarjota kolopalloilua tällä kertaa Frostbite-pelimoottoria hyödyntäen. Kilpailuina odotettavissa on niin Masters Tournamentia, PGA Championshipia, U.S. Open Championshipia, The Open Championshipia, The Players Championshipia, FedExCup Playoffsia kuin and The Amundi Evian Championshipia.

EA Sports PGA Tourin on määrä olla ensimmäinen uusi golfpeli EA:lta sitten vuonna 2015 ilmestyneen Rory McIlroy PGA Tourin. Tunnetuimmillaan yhtiön golfpelit olivat vuosina 1998-2013, jolloin niitä julkaistiin Tiger Woodsin nimellä varustettuna. Viimeisimpänä golftaituri on löyttäytynyt yhteen 2K Sportsin kanssa, joka työstää PGA Tour 2K -sarjaa Golf Club -pelejä tehneen HB Studiosin kanssa.

Lähde: Electronic Arts

Lisää luettavaa