Pitkän taipaleensa jälkeen Sonyn Uncharted-elokuva on vihdoin aloittamassa tuotannon. Projekti on määrä polkaista käyntiin huomenna 20. heinäkuuta Saksassa. 

Kuvausryhmä noudattaa koronaviruspandemian takia suositeltuja rajoituksia tuotannon aikana. Muiden paitsi kameralla näkyvien ryhmän jäsenten on käytettävä hengityssuojaimia sisätiloissa, ja desinfiointia valvotaan tarkasti. Suurten väkijoukkojen käyttäminen kuvauksissa on täysin kiellettyä niin ulko- kuin sisätiloissa. 

Spekulaatio Unchartedin tuotannon alkamisesta sai tuulta alleen, kun Nathan Drakena elokuvan pääroolissa esiintyvä Tom Holland julkaisi Instagram-tilillään kuvan tuolistaan, jonka selkänojassa lukee ’Nate’. Sonyn edustaja on kuitenkin vahvistanut, että tuotanto ei vielä kuvan julkaisun aikaan ollut käynnistynyt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day one #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Koronavirustartuntojen määrän äkillinen kasvu tai tartunta kuvausryhmän sisällä pakottaisi tuotantotiimin todennäköisesti viivästyttämään elokuvaa entisestään. 

Unchartedilla on ollut pitkän historiansa aikana omat vaikeutensa. Ohjaajaralli näyttäisi kuitenkin saaneen päätöksensä ja kuvaukset ollaan aloittamassa Ruben Fleischerin (Venom, Zombieland 2: Double Tap) johdolla. Hollandin lisäksi rooleihin on kiinnitetty ainakin Mark WahlbergAntonio BanderasSophia Ali ja Tati Gabrielle. Käsikirjoituksesta vastaavat Art Marcum ja Matt Holloway

Uncharted saa toistaiseksi voimassa olevan tiedon mukaan ensi-iltansa 16. heinäkuuta 2021. 

Lähteet: GamespotThe Hollywood Reporter

Lisää luettavaa