Titanfall-studiolla työstössä useita pelejä vuodelle 2019

Respawn Entertainmentilta voidaan odottaa useita pelejä saapuvaksi ensi vuonna.

31.10.2018 10:36

Electronic Artsin toimitusjohtaja Andrew Wilson on paljastanut sijoittajilleen pitämässään talouskatsauksessa Respawn Entertainmentin julkaisevan ”useita pelejä” loppuvuoteen 2019 mennessä.

Studion loppuvuodelle suunnatuista projekteista aiemmin on julkistettu ainoastaan Star Wars Jedi: Fallen Order, joten Wilsonin monikkokäyttö on paljastanut Respawnilla olevan myös jotain muita nimikkeitä työn alla vuoden 2019 tarjontaa täydentämään.

Myös sijoittajat kiinnostuivat monikon käytöstä, mutta lisätietoja kysyessään EA:n talousvastaava Blake Jorgensen myönsi, että kyseessä oli puheeseen tarkoituksellisesti jätetty easter egg ja että lisää kuullaan lähempänä projektien julkaisua.

Hän tarkensi julkistusaikataulun myöhemmin tilikauden viimeiselle neljännekselle, eli tammikuun ja maaliskuun väliselle ajanjaksolle.

Yksi mahdollinen ehdotus projektille on jatko-osa Titanfall-pelisarjalle, josta studio on tullut tunnetuksi. Toisaalta edellinen osa ei myynyt odotetusti, mikä herätti aikanaan myös Respawnin epäilykset sarjan jatkosta.

Lähde: Dualshockers

Lisää luettavaa