The King of Fighters XIV ehostuu pian graafisesti PS4:llä – uusia vertailuvideoita satelee

The King of Fighters XIV:n graafiset ehostukset saapuvat pian peliin. Jo nyt Aasiassa uudistuksia on voinut ihmetellä demon muodossa.

30.12.2016 20:03

PlayStation 4 -taistelupeli The King of Fighters XIV:n erikoinen 1.10-päivitys kurkistelee jo nurkan takana. Kehittäjä SNK on luvannut julkaisevansa sen virallisesti maailmanlaajuisesti 11. tammikuuta, mitä tukeakseen yhtiö on työstänyt pelistä myös kokonaan uuden demoversion muutoksia esitelläkseen.

Kirjoitushetkellä tuore demo on parhaillaan ulkona Aasiassa, minkä myötä netti on alkanut täyttyä uuden päivityksen ominaisuuksia näyttävästä videomateriaalista. Päivityksen suurin uudistushan on pelin visuaalista antia parantavat päivitykset, jotka muun muassa viilaavat niin hahmojen yksityiskohtia kuin pelin efektejä ja valaistustakin uuteen kuosiin.

Ohessa nähtävillä on joukko videokuvaa uudesta demosta YouTube-käyttäjä Sennen Warilta. Tiedossa ei vielä ole, milloin mahdollisesti lännessä demoon päästään käsiksi.

The King of Fighters XIV -fanien kannattaa myös muistaa, että aina tammikuun 22. päivään asti peliin voi käydä lataamassa ilmaiseksi uuden lisäsisältöasusteen Athena-hahmolle. Lisurin löytää luonnollisesti PlayStation Storesta.

Lisää luettavaa