The Divisionin ohjaaja liittyi Hitman-kehittäjien joukkoon

Ubisoftin The Division -räiskintäpelin ohjaajana toiminut Ryan Barnard työskentelee nykyisin osana IO Interactivea auttaen kehittämään uusinta Hitman-peliä.

21.3.2016 07:12

Hiljattain kauppoihin hyvän myyntimenestyksen saattelemana saapuneen The Division –räiskintäpelin ohjaaja Ryan Barnard on jättänyt Ubisoftin taakseen. Viimeisimpänä miehen ura on vienyt hänet nyt tanskalaiskehittäjä IO Interactiville, jonka riveissä Barnard on auttamassa tietysti uusimman Hitman-pelin kehityksessä.

IO Interactiven kotisivujen mukaan Barnardin rooli studiossa ei tule olemaan mikään erityisen pieni. Vastuulleen mies on ottamassa nimittäin Hitmanin kolme ydinkehitystiimiä, jotka vastaavat niin pelin pelattavuuden, verkkopuolen kuin maailmankin rakentamisesta.

Uusi Hitman debytoi latauskaupoissa jo aiemmin tässä kuussa, mutta koska kyseessä on tällä kertaa episodipohjainen peli, on siitä saatavilla toistaiseksi vain pieni osa kaikesta siihen suunnitellusta materiaalista. Vielä myöhemmin tänä vuonna peli on laajenemassa vielä muun muassa niin uusilla pelialueilla kuin haasteillakin. Levylle asti uusi Hitman saadaan vuorostaan vasta ensi vuonna.

Lähde: IO Interactive

Lisää luettavaa