Tässä vähän ilmaista pikkukivaa: nappaa nyt pelattavaksi Shin Megami Tensei: Synchronicity Prologue

Atlusin japanilaisosasto on julkaissut pc:lle pienen ilmaisen Shin Megami Tensei -pelin maassa pian julkaistavan Shin Megami Tense: Strange Journey Reduxin kunniaksi.

20.10.2017 15:13

Atlus on julkaissut japaniksi ilmaisen pikkupelin pc:lle. Shin Megami Tensei: Synchronicity Prologue on simppeli metroidvania-tyylinen tasoloikinta, jota tähdittää yhtiön maskottina tunnettu jäädemoni Jack Frost.yhdessä veljensä Pyro Jackin kanssa.

Peli on luotu osana Shin Megami Tensei: Strange Journet Redux -pelin markkinointia. Se esiintyi ensimmäisen kerran osana 3DS-pelin oheista traileria, jossa Synchronicity Prologuea käsiteltiin vielä feikkipelinä, Atlus yllätti monet kuitenkin iloisesti, kun pelin pystyikin vähän tämän jälkeen nappaamaan yhtiön sivuilta.

Pelin voi käydä lataamassa täältä löytyvän sinisen napin kautta. Peli on tosiaan japaniksi, mutta iso osa sen ymmärtämisestä luonnistuu kyllä ilman kielen taitamistakin.

Shin Megami Tense: Strange Journey Redux on eräänlainen remasteroitu versio alunperin DS:lle saapuneesta Shin Megami Tensei: Strange Journey -roolipelistä. Redux julkaistaan Japanissa nimellä Deep Strange Journey 26. lokakuuta. Amerikkaan ja Eurooppaan sen on tarkoitus tupsahtaa ensi vuoden alussa.

Lisää luettavaa