Ghost Recon Breakpoint on käynyt viimeisen parin viikon aikana joukon erilaisia korjaustoimia, mutta tänään 28. marraskuuta on ison sisältölisäyksen vuoro. Pelissä pyörähtää Suomen aikaan kello 22.00 käyntiin tehtävä nimeltä Project Titan, joka on Breakpointin ensimmäinen raid-haaste.

Project Titan on ilmainen kaikille Breakpointin omistajille, joskin siihen pääseminen vaatii mimimissään Gear Scoren 150. Tehtävä usuttaa pelaajat vulkaaniselle Golem Islandille, jossa tarkoituksena olisi taistella sen valloittanutta Red Wolves -joukkiota vastaan. Prosessin kuvaillaan kysyvän räiskijöiltä niin taktista kommunikointia, suunnittelua kuin sopeutumiskykyä.

Project Titanin suorittaminen tapahtuu neljän hengen tiimeissä. Pelaamista varten peli tarjoaa sekä yksityisen että julkisen pelinmuodostusmahdollisuuden.

Viikottain raidin läpäisystä voi kalastella itselleen erilaisia palkintoja, kuten varusteita ja krediittejä. Aluksi raidista on tarjolla vain yksi versio, mutta ensi vuoden puolella siitä olisi määrä muovata lisäksi niin kevennetty kuin vaikeutettu versio. Ubisoft kyllä myös lupaa, että se tarkkailee jo nyt visusti Project Titanin tasapainoa, mikäli sen katsotaan vaativan vielä viilauksia.

Raid-puuhastelun ohella Breakpointiin on luvattu vielä ajan saatossa muun muassa ihan perinteisempääkin tarinapelattavaa. Lisäsisältösuunnitelmia voi silmäillä läpi aikaisemmasta uutisestamme.

Lähed: Ubisoft

Lisää luettavaa