World of Tanks -julkaisija Wargaming on paljastanut ensimmäisen kunnollisemman pelikuvanäytteen Pagan Online -toimintaroolipelistään. Tuotoksen ottama inspiraatio Diablo-sarjasta käykin heti selväksi, mutta yhtälailla bongata pitäisi pystyä myös MOBA-vaikutteita, joilla kokemuksesta on pyritty tekemään nopeampaa, haastavampaa ja vihollismäärien osalta musertavampaa.

Kehityksessä Pagan Online on yhteistyössä serbialaisen Mad Head Gamesin kanssa ainakin näin alkuun Windows-koneille. Wargamingin monista muista peleistä poiketen Pagan Online painottaa muutaman hengen välistä yhteistyöseikkailua, joskin yksinpelimahdollisuuttakin on luvattu mukaan.

Jo tähän mennessä Pagan Onlineen ovat päässeet käsiksi muutamat harvat ja valitut osana sen suljettua testiä. Se on kuitenkin ollut salassapitosopimuksen alainen ja näin ollen juurikaan informaatiota testaajilta ei ole voitu vielä odottaa. Mikäli kiinnostusta testiin osallistumiseen kuitenkin löytyy, on siihen mahdollista hakea mukaan Pagan Onlinen kotisivuilla.

Lisää luettavaa