Tältä Final Fantasy VII Remake näyttäisi PS1-version kuvakulmilla

Konseptivideon toivotaan innoittavan pc-modaajayhteisöä.

27.1.2022 14:20

Parin vuoden takainen Final Fantasy VII Remake oli monellakin tavalla irtiotto alkujaan ensimmäisellä PlayStationilla julkaistusta klassikkoroolipelistä. Remaken lukuisiin muutoksiin lukeutui muun muassa kuvakulmien vaihtuminen vapaammin liikuteltavaan kameraan. Sen myötä monet ovatkin pohtineet, miltä uutuusseikkailu näyttäisi vuonna 1997 julkaistun alkuperäisversion kuvakulmilla.

Pelin laajennetun Final Fantasy VII Remake Intergrade -version joulukuisen pc-julkaisun ansiosta osittaisen vastauksen tähän polttavaan kysymykseen tuo YouTube-tili Final FanTV. Kanavan hiljattain julkaisema video kepeästä kameramodista on laadittu lähinnä konseptimielessä, mutta sen toivotaan inspiroivan muuta pc-modaajayhteisöä kunnollisen kameramodin luomiseksi. Lopputulos antaa kuitenkin hyvän kuvan, miten enemmän tai vähemmän uskollisia pelin alkumetreille sijoittuvat alueet ovat klassisille esikuvilleen.

Videon voi katsastaa ohesta. Pelaaja-lehden taannoisen Final Fantasy VII Remake -arvostelun voi vuorostaan lukea täältä.

Lisää luettavaa