Tällainen se nyt on: legendaarinen Wake Island kohtaa ensi viikolla Battlefield V:n

Battlefield V:n versio Wake Islandista on saanut videoesittelyn ennen ensiviikkoista julkaisua. Yksityispelitkin saapuvat.

8.12.2019 16:50

Kaikkien aikojen ensimmäinen yleisön pelattavissa ollut Battlefield-kartta Wake Island saapuu Battlefield V:een ensi viikolla 12. joulukuuta. Lisäys tapahtuu ilmaisella päivityksellä, jota edeltää 9. päivä joulukuuta myös mahdollisuus muodostaa pelissä yksityisiä verkko-otteluita.

Viimeksi Battlefield 3:ssa nähty Wake Island on Battlefield V:ssä muodoltaan yhä etäisesti hevosenkenkää muistuttava saari, joskaan täysin ennallaan se ei ole pysynyt muuten. DICEn mukaan alkuperäiseen 1942-versioon verrattuna kartta on kaksi kertaa suurempi ja tietysti sen yksityiskohtia on siloteltu niin, konekivääriasemien ja tarkka-ampujien lisäksi muillakin joukoilla on mahdollista edetä taistelukentän läpi.

Ensimmäiset väläykset kartasta on nähtävissä oheisella videolla.

Mitä tulee yksityisien verkkopelien luomiseen Battlefield V:ssä, esitellään ominaisuus peliin asteittain. Aluksi pelaajat voivat vaikuttaa yksityisten ottelujen pelaajamäärän, kierroksien, pelitilojen ja karttojen kaltaisiin yleisiin asioihin. Vasta myöhemmässä vaiheessa säätömahdollisuus saadaan vielä käytössä olevien aseiden, ajoneuvojen ja luokkien kaltaisiin yksityiskohtiin, omien joukkojen ampumiseen liittyviin mahdollisuuksiin, VIP-pelaajien määrittelyyn ja vastaaviin pienempiin muuttujiin. DICEn suunnitelmat onn lueteltu julkisesti Battlefieldin foorumeilla.

Virallisesti yksityisiä pelejä kutsutaan Battlefield V.ssä nimellä Community Games. DICEn mukaan niiden ne tuodaan ilmaiseksi kaikkien pelaajien ulottuville.

Lähde: Battlefield (kotisivu)

Lisää luettavaa