Sonic Mania otti ja varasti monien pelaajien sydämen heinäkuussa, mutta se ei tarkoita, että kolmiulotteisten Sonic the Hedgehog -pelien aika olisi vielä ohi. Sega on muistuttanut tällä viikolla sarjansa synkemmästä puolesta vahvistamalla, että Sonic Forces julkaistaan lännessä 7. marraskuuta.

Sonic Teamin kehittämä uusi peli asettaa modernin ja klassisen Sonicin seikkailemaan taas rinnakkain hieman Sonic Generationsin tapaan. Täysin uutena temppuna Sonic Forces esittelee myös mahdollisuuden luoda oman Sonic-sankarinsa, jotka pääsevät seikkailemaan itsenäisesti ja yhdessä Sonicien kanssa hieman Sonic Heroesin tapaan.

Saataville Sonic Forces tuodaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle.

Vanhempaa koulukuntaa edustanutta 2D-loikintaa tarjoillut Sonic Mania sai julkaisunsa konsoleilla 15. heinäkuuta ja saapui vihdoin pc:llekin nyt tällä viikolla. Pc-julkaisua varjosti tosin pelistä löytynyt ”virhe”, joka esti sen pelaamisen offline-tilassa. Osa pc-käyttäjistä ei myöskään ilahtunut siitä, ettei Sega ilmoittanut ennakkoon pelin käyttävän hyödykseen Denuvo-kopionsuojausta.

Sega on sittemmin ilmoittanut korjanneensa Sonic Manian offline-ongelman. Mitä tulee Denuvon ja käyttöoikeuksien hallintaan liittyvien ohjelmistojen käyttöön, on Sonicin pr-vastaava Aaron Webber kehoittanut pelaajia laittamaan asiasta palautetta Segalle suoraan yhtiön tukisivujen kautta.

Lähde: Aaron Webber (Twitter)

Lisää luettavaa