Super Smash Bros. Ultimaten ensimmäinen lisätaistelija pompahteli areenoille

Piranha Plant on astunut kehiin Super Smash Brosissa.

30.1.2019 19:21

Super Smash Bros. Ultimate on yhden hahmon verran rikkaampin. Peliin jo ennen sen julkaisua vahvistettu Piranha Plant liittyi mukaan taisteluun uuden 2.0-päivityksen myötä, ja se on ilmainen kaikille heille, jotka ovat lunastaneet pelistä saatavilla olevia My Nintendo -palvelun kultapisteitä ennen tammikuun päätöstä..

Ohjeet pisteiden lunastamiseen voi katsoa läpi tästä.

Hahmon julkaisua ovat varjostaneet netissä liikkuneet hajanaiset raportit siitä, että Piranha Plantin käyttö pelin All-Stars-tilassa voisi potentiaalisesti korruptoida pelaajan tallennuksen. Näiden todenmukaisuudesta ei toistaiseksi ole varmuutta, eikä Nintendo ole ainakaan vielä kommentoinut väitteitä, mutta eipä pieni varovaisuuskaan olisi aluksi pahitteeksi.

Tuore 2.0-päivitys on tehnyt toki muutakin kuin vain lisännyt peliin tuen uudelle hahmolle. Mukaan on saatu kosolti erilaisia tasapainotuksia, joista Nintendolle epätavanomaisesti on julkaistu tällä kertaa jopa kattava muutoslista, joka käy läpi siihen tehtyjä viilauksia. Kyseisen listan löytää Nintendon kotisivuilta.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter), ResetEra

Lisää luettavaa