Riot Games on julkistanut League of Legendsin 10-vuotisjuhlapäivän kunniaksi tuovansa suositun MOBA-pelin uusille alustoille sekä kehittävän siitä uutta digikorttipeliä.

Konsoleille ja mobiililaitteille saapuva ilmaispelattava League of Legends: Wild Rift ei ole kuitenkaan suora pc-käännös, vaan täysin uusi peli, joka on varta vasten rakennettu uusia alustoja silmällä pitäen. Tähän lukeutuu muun muassa konsoliohjaimelle suunniteltu käyttöliittymä.

Wild Rift kutistaa lisäksi yksittäiset 5v5-taistelut aavistuksen nopeatempoisemmiksi, minkä vuoksi matsit kestävät noin 15-18 minuuttia. Alkuun sankarit on rajoitettu myös neljäänkymmeneen, mutta lisää hahmoja on tarkoitus tuoda julkaisun jälkeen.

Pelin tarkempaa julkaisupäivää ei vielä paljastettu, mutta iOS- ja Android-versiot vastaanottavat jo ennakkorekisteröintejä. Konsoliversioista tiedotetaan puolestaan vuonna 2020.

Studio julkisti samassa yhteydessä League of Legends -aiheisen digikorttipeli Legends of Runeterran, joka julkaistaan pc:lle ja mobiililaitteille vuoden 2020 aikana.

Kyseessä on Hearthstone-henkinen ilmaispelattava kilpailullinen korttipeli, joka hyödyntää korteissaan League of Legendsista tuttua maailmaa ja sankareita. Tekijät myös vihjailevat täysin uusista hahmoista. Varsinaisesta pelattavuudesta voi katsoa alla olevan trailerin.

Uusia kortteja voi kerätä ”kattavilla ilmaisvaihtoehdoilla” tai ostamalla näitä suoraan ansaituilla tai oikealla rahalla ostetulla valuutalla.

Pelin jonotuslistalle voi rekisteröityä lähdelinkin takaa.

Lähde: Wild Rift, Legends of Runeterra

Lisää luettavaa