Space Hulk: Deathwing ei jää tuleen makaamaan: uusi päivitys saapui hiomaan Warhammer-räiskettä

Space Hulk: Deathwing kehittyy edelleen hiljalleen. Nyt tällä viikolla peliä on hiottu jälleen yhdellä päivityksellä.

18.3.2017 19:16

Space Hulk: Deathwing julkaistiin joulukuussa varsin varautuneen vastaanoton kera, mutta kehittäjien hylkäämäksi se ei kuitenkaan ole joutunut. Viimeisimpänä tällä viikolla peliin julkaistiin suurehko päivitys, joka hioo sitä niin teknisesti kuin muiltakin toiminnoiltaan.

Tekniikan osalta Deathwingin luonut Streum On Studio kertoo päivittäneensä pelin grafiikkamoottorin ja rakentaneensa näin samalla uusiksi sen kenttiä. Tämän kaiken pitäisi vaikuttaa esimerkiksi pelin suorituskyvyn, lataustaukojen, vakauden kaltaisiin asioihin.

Pelillisten asioiden kannalta päivitys vastaavasti laajentaa mahdollisuuksia valita omalle hahmolle varusteita ennen moninpelisession alkua. Pari uutta asettakin on saatu samalla osalla räiskintää.

Kattavan listan päivityksen sisällöstä löytää Space Hulk: Deathwingin Steam-sivulta. Streum On on luvannut vielä tulevaisuudessakin jatkaa myös pelinsä hiomista.

Toistaiseksi Space Hulk: Deathwing on ollut saatavilla vain pc:lle. Vielä tämän vuoden aikana se on ollut tarkoitus saada kuitenkin konsoleillekin.

Pelaaja-lehden arvostelun Space Hulk: Deathwingista voi lukaista läpi tästä.

Lisää luettavaa