Konami ja IDW Games ovat julkistaneet yhteistyössä uuden Metal Gear Solid: The Board Gamen, joka tuo suositun hiiviskelypelisarjan lautapelimuotoon.

Lautapeliä kuvaillaan yhteistyölliseksi miniatyyripeliksi, joka seuraa ensimmäisen Metal Gear Solid -pelin juonta. Pelattavina hahmoina ovat Solid Snake, Meryl Silverburgh, Hal ”Otacon” Emmerich sekä Gray Fox. Kullakin hahmolla on omat yksilölliset kyvyt, joilla välttää paljastumista.

Varsinaisesta mekaniikasta ei vielä paljastettu paljoa, mutta pelin luvataan sisältävän dynaamisesti toimivan tekoälyn ja hiekkalaatikkomaisen pelattavuuden, joiden pitäisi tarjota lukuisia eri tapoja suorittaa tehtävät ja luoda uudelleenpeluuarvoa.

Pelin kehittäjänä toimii Emerson Matsuuchi, jonka käsialaa on muun muassa lautapelit Century, Specter Ops ja Reef. Miniatyyreista vastaa puolestaan Francesco Orrù ja kuvataiteesta Kenneth Loh.

Metal Gear Solid: The Board Game tuodaan ensimmäisen kerran näytille ja pelattavaksi E3 2019 -messuilla. Varsinainen julkaisu tapahtuu vuonna 2019.

Metal Gear Solid IDW Board Game Emerson Matsuuchi

Lähde: IDW Games

Lisää luettavaa